Deze website maakt gebruik van cookies.

Assistent programmering & projecten

24-32 uur, Drachten | De Lawei
www.lawei.nl

Categorie: Programmering


Over de organisatie

Gastvrij huis voor artiesten, kunstenaars, publiek en huurders, ruim 250 voorstellingen, drie theaterzalen (908, 476 en 225 stoelen) een filmhuis (110 stoelen), cultuureducatie, De Lawei producties, beeldende kunst, theaterdiners, congressen en evenementen, theatercafé Hopper, 60 vaste medewerkers en 160.000 bezoekers per jaar.

Functie

Je assisteert bij het samenstellen van het programma en de productie van voorstellingen, projecten en festivals. Deze assisterende werkzaamheden liggen op het vlak van administratie, organisatie, planning, communicatie, verslaglegging, follow-up van contactmomenten en afspraken met gezelschappen, producenten en partners, monitoring van fondsen en subsidies. Daarnaast verzorg je artistieke en/of productionele ondersteuning voor nieuwe projecten en evenementen. Je onderhoudt hierbij het contact met de betrokken interne afdelingen en verzorgt de communicatie en coördinatie. Bestaande en nieuwe concepten weet je in voorbereiding en uitvoering in goede banen te leiden. Hierbij houdt je het oog op de voortgang en de financiën.

Eisen

Wij zoeken een collega die proactief is, goed kan plannen en organiseren, secuur en zelfstandig werkt, die representatief is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent collegiaal en flexibel en draagt bij aan een goede werksfeer. Je hebt affiniteit en ervaring met podiumkunsten. Je beschikt over improvisatietalent en bent stressbestendig. Je kan goed schakelen tussen de verschillende onderdelen uit het brede takenpakket. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding (cultuurwetenschappen / opleiding productie podiumkunsten / theaterwetenschappen / kunstmanagement / vrijetijd management of aanverwante studie). Werkervaring opgedaan in het culturele veld, bij voorkeur op het gebied van productie en/of programmering, is een pre.

Geboden wordt

Een uitdagende functie bij een dynamische en ambitieuze schouwburg. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en initiatief. Deze functie biedt een grote mate van zelfstandigheid en mogelijkheden voor het uitbreiden van je culturele netwerk. Het gaat om een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de CAO Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 5.

Hoe te reageren

Je motivatie + cv stuur je voor vrijdag 2 juni naar: personeelszaken@lawei.nl Voor nadere informatie kan contact gelegd worden via de mail personeelszaken@lawei.nl, of telefonisch bij Inge Imelman (hoofd PEP – Programmering, Educatie & Productie) op: dinsdag 23 mei tussen 11:00 en 12:00 uur en vrijdag 26 mei tussen 16.00 uur en 17.00 uur, telefoon: 0512-335022.