Deze website maakt gebruik van cookies.

zakelijk/artistiek assistent voor schrit_tmacher just dance grensoverschrijdend modern dansfestival

36 uur, Heerlen en Aken | Parkstad Limburg Theaters/schrit_tmacher just dance
www.plt.nl

Categorie: Marketing


Over de organisatie

schrit_tmacher just dance zoekt een zakelijk/artistiek assistent (36 uur) schrit_tmacher is een grensoverschrijdend modern dansfestival met podia in Aken (DE), waar de bakermat van het festival ligt, Heerlen (NL) en Eupen (BE). Vanuit alle windstreken en continenten haalt het festival elk voorjaar topgezelschappen naar de Euregio om zich te presenteren aan een snelgroeiend en zeer enthousiast publiek. In 2017 genoten ruim 16.000 mensen van een omvangrijk internationaal palet aan verhalen, danstalen en stijlrichtingen in combinatie met een boeiend programma van lezingen, films, tentoonstellingen en workshops. Onder de naam GENERATION2 investeert schrit_tmacher binnen de kaders van het festival tegelijk in het danspubliek van de toekomst.

Functie

Om de snelle groei van schrit_tmacher in Duitsland, Nederland en België in goede banen te leiden, zoeken wij een allrounder die over grenzen kan en wil werken. Als assistent ondersteun je zowel de zakelijk- als de artistiek leider op het gebied van beleid, marketing, publiciteit en productie. Deze werkzaamheden verricht je zowel in Heerlen als in Aken. Het is daarom van belang dat je de Duitse taal goed beheerst. Liefde voor dans en enige ervaring met het genre dans zijn een pré.

Marketing en publiciteit
Je assisteert bij de promotie van het festival in de breedste zin van het woord. Je denkt en werkt mee aan marketingplannen en -acties voor zowel de algemene campagne, als voor verschillende programmaonderdelen. Daarbij houd je je ook bezig met het creëren van content, verricht je redactionele- en vertaalwerkzaamheden voor o.a. brochures, flyers en website, en houd je je bezig met het onderhouden van de sociale media-kanalen.

Productie
Je helpt met de coördinatie van de voorbereiding en de uitvoering van verschillende programmaonderdelen van het festival. Ook regel je logistieke zaken op het vlak van ticketing, hospitality, aankleding én afstemming met de verschillende theaterlocaties.

Beleid
Je ondersteunt de zakelijk leider in Heerlen op het gebied van subsidieaanvragen, (jaar)verslagen en het opstellen van beleidsstukken.

Verder denk je zowel voor Aken, Eupen en Heerlen mee over een boeiende aanvullende activiteiten voor de invulling van het festival. Je werkt mee aan de groei van het GENERATION2-jeugdprogramma. Je legt en onderhoudt contact met de (internationale) gezelschappen en met festivalpartners. Je helpt mee met de verkoop van merchandise. Op locatie fungeer je als aanspreekpunt bij diverse programmaonderdelen. En je verricht voorkomende administratieve werkzaamheden.

Eisen

  • Je bent een enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige collega die van aanpakken weet.
  • Je beschikt over een relevant diploma op HBO- of WO-niveau.
  • Je bent praktisch en servicegericht en in staat om zowel op uitvoerend als beleidsmatig niveau te werken.
  • Je houdt je goed staande in een hectische omgeving. Je kunt organiseren, bent nauwkeurig, initiatiefrijk en flexibel.
  • Je bent ook bereid om – zeker tijdens het festival – in de avonduren te werken en hebt dus geen ‘9 tot 5’-mentaliteit.
  • Je kunt goed overweg met Excel, Outlook en Word.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs. En je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen: sowieso qua woord en schrift in het Nederlands en in de Duitse taal, maar omdat we veel internationale gezelschappen ontvangen is een goede beheersing van de Engelse taal ook een pre.

Geboden wordt

Een uitdagende, creatieve, veelzijdige en informele werkomgeving. De organisatie van een festival is hectisch: er moet veel gebeuren in een korte tijd. Het werk is echter ook heel leerzaam. Je komt met alle facetten in aanraking: op marketingvlak, beleidsmatig maar ook aan de productionele kant. Je maakt het festival van a tot z mee en draait volop mee met het schrit_tmacherteam - Just dance! Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald op functieniveau 5 (min € 1945,- max € 2.722,-) van de CAO NL podia.

Hoe te reageren

Ben je op zoek naar een uitdaging en herken je jezelf in bovenstaande functie, mail dan je CV en sollicitatiebrief die ons zicht geeft in je kennis, ervaring en motivatie vóór 8 december 2017 naar directie@plt.nl. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 19 december 2017.