Deze website maakt gebruik van cookies.

Stagiair(e) publiciteit / marketing

32 uur, Amsterdam | Bunker Theaterzaken
www.bunkertheaterzaken.nl

Categorie: Marketing


Over de organisatie

BUNKER Theaterzaken is een ervaren & betrokken impresariaat / theater&televisie producent. De cabaretiers die wij vertegenwoordigen staan wij met raad & daad bij op alle terreinen waar zij dat willen. We werken in een klein maar hecht team van zelfstandige mensen. Geen vergadertypes. Niet lullen maar poetsen. Voor de theatermakers die wij vertegenwoordigen behartigen wij de zakelijke en artistieke belangen. We zijn wij o.a. de organisator, verkopen de voorstellingen, onderhouden media contacten en goede relaties met alle theaters in Nederland. Daarnaast produceren wij televisieregistraties van deze voorstellingen, produceren we het eigen satirische tv-programma Cojones en organiseren wij sinds jaar en dag Het Leids Cabaret Festival.

Functie

Wil je graag alles leren van het PR-beleid binnen de theaterbranche? Heb je een vlotte pen en zoek je een afwisselende stageplek met veel verantwoordelijkheid? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Vanaf september 2017 hebben wij een plek op de publiciteitsafdeling van Bunker Theaterzaken voor een gedreven HBO-er, die affiniteit heeft met de theaterbranche. Je draait als stagiair(e) volledig mee met het team en bent het aanspreekpunt voor artiesten, theaters en pers. Wij gaan jou alles leren over ons vak en werkt mee aan alle PR-activiteiten van het nieuwe theaterseizoen. Je belangrijkste taak is de (mede) uitvoering van het PR-beleid van Bunker Theaterzaken en de artiesten;

  • Het (mede) organiseren van premières (o.a. pers uitnodigen, acties bedenken);
  • Het schrijven van pers-, nieuws-, facebook-, twitterberichten (etc) over de artiesten;
  • Contact onderhouden met theaters en pers over de publiciteit;
  • Het opvragen van abonnement- en verkoopstanden en het uitvoeren van daaruit voortvloeiende publiciteitsacties;
  • Als je het leuk vindt: het bezoeken van theater t.b.v. publiciteit van de producties;
  • Indien gewenst kan er een publiciteit- / marketingplan opgesteld worden voor een aantal artiesten (hierbij kan eventueel een doelgroepen-analyse gemaakt worden).

Eisen

We zijn op zoek naar een sprankelende en leergierige HBO-student met een vlotte pen.

Geboden wordt

Er geldt een stagevergoeding van ongeveer €400 per maand op basis van een fulltime stage.

Hoe te reageren

Heb je interesse in deze stage? Mail voor 12 juni een brief met je CV naar marlijn@bunkertheaterzaken.nl Voor meer informatie over deze stage kan contact worden opgenomen met : BUNKER Theaterzaken | Marlijn Kok Ottho Heldringstraat 3 (unit 1.02) | 1066 AZ Amsterdam 020-4899899