Deze website maakt gebruik van cookies.

Manager Marketing & Educatie.

32 tot 36 uur per week uur, Tilburg | Theaters Tilburg
http://www.theaterstilburg.nl/45/vacatures

Categorie: Marketing


Over de organisatie

Theaters Tilburg is een van de grootste en mooiste theaters van Nederland. Als podium van de stad zetten we alles op de planken wat Tilburgers waarderen: 450 voorstellingen en concerten per seizoen.

Functie

Ik zoek je Manager Marketing & Educatie (32 tot 36 uur per week)

Theaters Tilburg loopt graag voorop, zeker in de ontwikkeling van haar marketingaanpak. Jij geeft mede invulling aan de visie van Theaters Tilburg en bent verantwoordelijk voor het identificeren van behoeften, het verleiden van en het bouwen aan relaties met doelgroepen. De ontwikkeling, uitvoering en bewaking van het integrale marketing- en communicatiebeleid valt onder jouw verantwoordelijkheid. Dit betreft ook de positionering van Theaters Tilburg bij alle relaties, richting publiek en zakelijke markt. Je geeft leiding aan de afdeling Marketing & Educatie en adviseert proactief onze Manager Programmering & Events omtrent het integrale programmabeleid. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor de realisatie van de totale bezoekersaantallen.

Eisen

Wij zoeken een innovatieve en inspirerende people manager.

  • Je bent een creatieve manager die onze ervaren medewerkers op een positieve manier coacht en motiveert en daarnaast een verbinder binnen de organisatie.
  • Je beschikt over een academisch dan wel hbo-niveau met functiegerelateerde scholing en hebt uitgebreide werkervaring op het gebied van marketing.
  • Je weet hoe je inzicht krijgt in de wensen en behoeften van het publiek en zakelijke relaties en beheerst optimale organisatorische, communicatieve en coördinerende vaardigheden.
  • Je kunt goed strategisch beleidsdenken en hebt een analytisch vermogen.
  • Uiteraard heb je kennis van de theater- en muziekwereld en beschik je over een breed netwerk binnen de culture en zakelijke markt.

Geboden wordt

Wij bieden Een zeer uitdagende en afwisselende baan bij één van de grotere podia van Nederland. Een dynamische werkomgeving met een enthousiaste club collega’s. Inschaling conform schaal 8 van de CAO Nederlandse Podia (www.caonederlandsepodia.nl) In eerste instantie een jaarovereenkomst, met intentie tot een vast dienstverband.

Hoe te reageren

Laat jezelf zien! Creatieve sollicitaties plus cv kun je voor 3 juli 2017 richten aan Petra van Brink (personeelsfunctionaris): Theaters Tilburg, Postbus 3035, 5003 DA Tilburg of vacatures@theaterstilburg.nl o.v.v. ‘sollicitatie Manager Marketing & Educatie’ Meer informatie? Bel naar Petra van Brink op 013 549 0301.