Deze website maakt gebruik van cookies.

Hoofd Financiële Administratie - De Goudse Schouwburg

36 uur, Gouda | De Goudse Schouwburg

Categorie: Administratie


Over de organisatie

VACATURE HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Stichting Schouwburgcomplex Gouda exploiteert zowel De Goudse Schouwburg als Cinema Gouda. Beide uitgaansgelegenheden bieden wekelijks een keur aan voorstellingen, films en activiteiten voor een divers publiek uit Gouda en omgeving. Cinema Gouda vertoont 7 dagen per week film in 6 zalen. En naast ruim 300 theatervoorstellingen per jaar is De Goudse Schouwburg ook hét Podium van de Stad waar culturele en commerciële evenementen plaatsvinden.

Functie

WERKZAAMHEDEN

Het hoofd financiële administratie is, onder andere, verantwoordelijk voor:

- Het op een enthousiaste en inspirerende wijze leiding geven aan de afdeling financiële administratie (4 collega’s);

- Het vertalen van inhoudelijke plannen naar financieel beleid;

- Het coördineren van financiële processen en systemen; ontwikkelen en optimaliseren van de inrichting van de financiële administratie, het begrotingsproces en de financiële rapportages en – verslaglegging;

- Een adequate inrichting en beheersing van werkprocessen en de vastlegging van de administratieve organisatie in de AO/IB;

- De planning en control cyclus; produceert financiële - en managementrapportages, voor in- en externe stakeholders, o.a. ten behoeve van de Raad van Toezicht, Gemeente Gouda etc.;

- Afstemmen van de werkzaamheden van de afdeling financiële administratie binnen de organisatie en het actief ondersteunen van andere afdelingen op financieel-administratief gebied;

- Opstellen en bewaken van de (liquiditeit)begroting & jaarrekening, inclusief het begeleiden van de accountantscontrole;

- Borgen van de personeels- en salarisadministratie;

- Realiseren en bewaken zakelijk contractbeheer, inkoopbeleid en de verzekeringsportefeuille.

Eisen

PROFIEL EN COMPETENTIES

Om inhoudelijk een goede bijdrage te kunnen leveren, breng je een gedegen bedrijfseconomische opleiding mee op minimaal HBO niveau. Meerdere jaren (leidinggevende) ervaring op het gebied van financiële administratie is een vereiste, ervaring in de culturele sector is een pré.

Voor het verder inrichten en versterken van de financiële administratie heb je een brede kennis van de administratieve systemen en informatievoorziening, en weet je hoe mens en middelen mee te nemen in dit proces.

Het hoofd financiële administratie die wij zoeken stuurt het team en de activiteiten binnen de financiële administratie aan vanuit kennis en inzet, met focus op ontwikkeling en verbetering.

De werkomgeving vraagt om een vlotte, ondernemende en actieve persoonlijkheid, die gewend is aan projectmatig werken en stuurt op resultaat.

Onze nieuwe collega, herkent zichzelf daarbij in het volgende:

- Kennis van zaken en een (pro)actieve werkhouding;

- In staat om als meewerkend voorman/voorvrouw te werken;

- Een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen;

- Uitstekende kennis van Excel;

- Ervaring met Office 365/Sharepoint Exact Globe/Exact online, Power BI en/of Visionplanner is een pré;

- Affiniteit met het werken in een culturele setting waar de disciplines theater, cinema en horeca met haar financiële stromen samen komen.

Geboden wordt

WIJ BIEDEN

- Een afwisselende functie bij een mooie organisatie in ontwikkeling;

- In eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;

- Een boeiende werkplek in de wereld van de podiumkunsten en cinema;

- Een leuke club collega’s en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

- Het betreft een functie voor gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia, en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Hoe te reageren

INTERESSE?

Wij zoeken actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich meebrengen. Kom ons verrijken!

We zien jouw sollicitatie graag – voorzien van motivatie en CV – vóór 23 september 2019 tegemoet via vacature@goudseschouwburg.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kan je terecht bij Tineke Maas, directeur-bestuurder, via t.maas@goudseschouwburg.nl.

Vragen over het verloop van de procedure kan je richten aan Britt van Thiel, extern HR adviseur, via britt@hrdesq.nl.

SELECTIEPROCEDURE

De gespreksrondes vinden plaats in week 39 en week 40. Screening van social media, VOG aanvraag en een referentieonderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.