Deze website maakt gebruik van cookies.

VSCD verhuist naar Utrecht

11-07-2018

Per 20 augustus a.s. verhuist de VSCD naar een inspirerende omgeving in het centrum van Utrecht. We trekken in bij onze samenwerkingspartner Cultuurconnectie, de brancheorganisatie die zich inzet voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk. We zijn verheugd dat ook de Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC) en de Werkgeversvereniging Nederlandse Podia (WNP) met ons meegaan.

De VSCD en Cultuurconnectie opereren voor naastliggende en deels ook overlappende branches, en hebben leden die gelijksoortige vragen en wensen hebben. Veel kunstencentra en theaters werken lokaal samen, of zijn gefuseerd met onze leden. Met Cultuurconnectie werken wij al twee jaar samen op het terrein van werkgeverszaken door middel van wederzijdse detachering. De samenwerking op het personele vlak verloopt goed, ieder heeft zijn specialisme en er is uitwisseling, waardoor de kennis en expertise groeit.

Op het Lucasbolwerk 11 in Utrecht bevindt zich ons nieuwe kantoor, recht tegenover de Stadsschouwburg Utrecht en goed bereikbaar vanaf het Centraal Station. Cultuurconnectie is eigenaar van het pand en heet ons van harte welkom.

In de komende weken worden verdere voorbereidingen voor de verhuizing naar deze nieuwe locatie getroffen. Het bestuur en het bureau van de VSCD kijken ernaar uit u na de zomer in Utrecht te kunnen verwelkomen.