Deze website maakt gebruik van cookies.

Podiumpas van start

Podiumpas

01-09-2017

Het is zover! De Podiumpas gaat vandaag, 1 september, in werking. In het nieuwe theaterseizoen kunnen ruim 450 pashouders gebruik maken van hun Podiumpas. Deze kunnen zij gebruiken om onbeperkt voorstellingen te bezoeken bij de aangesloten theaters.

Dit nieuwe theaterseizoen betreft voor de Podiumpas een testjaar, waarin een selecte groep theaterliefhebbers voor €25,- per maand onbeperkt voorstellingen kan bezoeken bij de aangesloten podia. Vanaf dertig dagen voor aanvang voorstelling is het mogelijk kaarten te reserveren. Voor de pilot is een groep klanten samengesteld die op basis van hun bezoekgedrag zijn geselecteerd en die vervolgens zijn uitgenodigd om deel te nemen. Inmiddels bestaat er een ruime wachtlijst van geïnteresseerden.

De Podiumpas nodigt het publiek uit het avontuur op te zoeken en andere genres uit te proberen. Ook wordt het publiek door middel van de Podiumpas gestimuleerd om vaker naar het theater te gaan, waardoor de zaalbezetting en recette wordt verhoogd. In het testjaar wordt een aantal zaken onderzocht met betrekking tot de haalbaarheid van de pas en het draagvlak bij publiek en stakeholders.

Meer informatie en de mogelijkheid om je op te geven voor een wachtlijst via www.podiumpas.nl. VSCD-leden vinden meer informatie op SPOTS.