Deze website maakt gebruik van cookies.

Marjet van Os nieuwe directeur-bestuurder Stichting Cascade

12-06-2019

Marjet van Os (47) is benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Cascade. Zij volgt Joop Bijl op, die eerder dit jaar met pensioen is gegaan. Van Os heeft brede managementervaring binnen de maatschappelijke en culturele sector. 

Zij zal maandag 15 juli aanstaande starten met haar werkzaamheden voor Stichting Cascade.

Het bestuur van de stichting is blij met de komst van Marjet van Os. “Met Marjet halen we veel kennis en kunde in huis. Ze werkt zeer resultaatgericht, stelt duidelijke doelen en hanteert een heldere stijl van communiceren. Wij verwachten dat zij een positief en stevig boegbeeld voor Cascade zal zijn die haar positie binnen de samenleving snel weet te verwerven.”

Stichting Cascade biedt ruime mogelijkheden voor zaalverhuur aan bedrijven, particulieren, verenigingen en sportclubs in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast beschikt Cascade over een professioneel theater met een volwaardig programma en een grandcafé met horecavoorzieningen.

Marjet van Os: “De combinatie van sport, theater, evenementen, zakelijk inzicht en sturen op missie en doelen maakt het besturen van Stichting Cascade voor mij een prachtige baan.”