Deze website maakt gebruik van cookies.

ISPA Congres: Korting voor Nederlandse inschrijvingen

17-05-2018

Van 11-15 juni vindt het jaarlijkse ISPA Congres plaats in de Culturele Hoofdstad van Europa: Leeuwarden. De International Society for Performing Arts (ISPA) is één van de grootste en belangrijkste netwerken op het gebied van de podiumkunsten. Met het thema ‘Off the Beaten Track’ wordt onder andere ingezoomd op de betekenis van kleinere gemeenschappen in de samenleving. Nederlandse inschrijvingen krijgen tijdelijk een korting van 25%.

Enkele interessante programmaonderdelen: 

Dinsdag 12 juni | 14.10 – 15:10 Keynote door Philipp Blom
Philipp Blom reflecteert op hoe de kleine ijstijd de samenleving en het culturele leven in Europa heeft veranderd. En hij kijkt in de toekomst: met welke uitdagingen worden stad en platteland geconfronteerd als je het hebt over klimaatverandering, verstedelijking en migratie? En welke rol kunnen de podiumkunsten in deze ontwikkelingen spelen?

Woensdag 13 juni | 08:30 – 22:00 Terschellingdag
Oerol is onderdeel van Culturele Hoofdstad van Europa, waarbij Friesland het podium vormt voor honderden projecten die gaan over onze toekomst. Ga met een groep internationale congresbezoekers mee op expeditie naar Terschelling. En neem een voorproefje van Oerol, het jaarlijkse festival dat twee dagen later van start gaat.

Donderdag 14 juni | 10:00 – 11:00 Pitch New Works Session
Een presentatie van tien nieuwe projecten van theatermakers, choreografen en muzikanten.

Donderdag 14 juni | 12:00 – 13:30 ProEx - Professional Exchange
Netwerk op een ontspannen en informele wijze tijdens ProEx - Professional Exchange. Hét moment om nieuwe contacten te leggen en warme contacten te onderhouden.

Donderdag 14 juni | 13:30 – 14:30 The Sustainability Battle
Internationaal toeren is essentieel voor onze sector, maar moeten wij als mondiale netwerkers met een aanzienlijke footprint het goede voorbeeld gaan geven? Experts gaan met elkaar de strijd aan over hun best practices.

Nederlandse inschrijvingen krijgen tijdelijk een korting van 25%. Gebruik hiervoor de Dutch Delegate Discount op de inschrijfpagina van ISPA.