Deze website maakt gebruik van cookies.

Crash Course Cultureel Ondernemerschap 2019

10-04-2019

Binnen de cultuursector is het een uitdaging om financieel onafhankelijk te zijn. Culturele organisaties en ZZPers grijpen daarom steeds vaker naar commerciële businessmodellen om zich verder te ontwikkelen. Maar hoe moet je er aan beginnen? Wat zijn de basisprincipes van cultureel ondernemerschap en hoe vertaal je ze in het praktijk?

In mei van dit jaar vindt opnieuw de Crash Course Cultureel Ondernemerschap plaats. Tijdens deze crash course ontvang je concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën. Je werkt aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor je organisatie.

De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector.

Data
7, 14, 21, 28 mei en 4 juni 2019

Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten). De training wordt georganiseerd door binoq atana i.s.m. Cultuur-Ondernemen.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden zie binoq atana 

Inschrijvingen vóór 15 april o.v.v. VSCD ontvangen €80,- KORTING. Inschrijven kan via info@binoq.nl