Deze website maakt gebruik van cookies.

Nieuws

 • 15-03-2018

  En de TAS-taart winnaar 2017 is....

  Het VSCD-lid dat de Theater Analyse Systeem-gegevens als eerste compleet invult, wint de felbegeerde TAS-taart. Dit jaar mag de VSCD Theater de Kattendans van harte feliciteren.

 • (foto: Michel Schnater)
  15-03-2018

  Lidy klein Gunnewiek zakelijk directeur HNT

  Lidy klein Gunnewiek is benoemd tot directeur zakelijk bij Het Nationale Theater in Den Haag. Samen met directeur theater Cees Debets en artistiek leider Eric de Vroedt vormt zij per 1 juni de driekoppige directie van het gezelschap.

 • 14-03-2018

  Cultuurbrief: geen herziening landelijk bestel, extra …

  Maandag 12 maart heeft Minister Ingrid van Engelshoven (Cultuur, D66) haar beleidsbrief Cultuur in een Open Samenleving gepresenteerd in het Maaspodium te Rotterdam. Het kabinet schetst in deze brief de agenda voor het cultuurbeleid voor de komende jaren.

 • 12-03-2018

  Aankondiging scan culturele diversiteit

  De negen BIS theatergezelschappen en dertien standplaats schouwburgen, die zich verenigd hebben binnen het informele Noordwijk Overleg, hebben besloten een volgende stap te zetten in het dossier culturele diversiteit.

 • 01-03-2018

  Theater Flint en poppodium Fluor zoeken samenwerking

  Flint en Fluor slaan de handen ineen. Het theater en het pop-podium in Amersfoort gaan de krachten bundelen om extra concerten en voorstellingen naar de stad te halen.

 • 26-02-2018

  Harry Vermeulen nieuwe directeur Theater De Blauwe Kei

  Harry Vermeulen (56) is per 1 juni a.s. benoemd als directeur van Theater de Blauwe Kei en directievoorzitter van Cultuurfabriek Noordkade in Veghel. Hij volgt in deze functie Hans Kraaijeveld op die ruim een half jaar als interim-directeur actief was in deze functie.

 • (foto: Zwolse Theaters)
  26-02-2018

  Landelijk Vlakke Vloer Platform opgericht

  Op vrijdag 23 februari 2018 hebben veertien theaters zich verenigd in het Vlakke Vloer Platform. Met de oprichting van het Platform verklaren zij zich eensgezind sterk te maken voor en de belangen te behartigen van het theateraanbod in de vlakke vloer zalen.