Deze website maakt gebruik van cookies.

Assistent programmering (2)

32 uur, Zwolle | Zwolse theaters
https://zwolsetheaters.nl/vacatures

Categorie: Programmering


Over de organisatie

Wie zijn wij? Zwolse theaters, twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse Theaters, dáár gebeurt het. Je komt te werken in het domein Inhoud van waaruit je contact hebt met alle overige afdelingen binnen het bedrijf.

Functie

Assistent programmering (m/v) Zwolse theaters zoekt een assistent programmering voor 32 uur per week. Wij zoeken letterlijk de figuurlijke duizendpoot om aan de slag te gaan als assistent programmering. Kun jij snel schakelen, liggen je interesses op velerlei theatraal en maatschappelijk gebied en heb je ervaring met plannen en organiseren? Dan nodigen wij jou uit de uitdaging aan te gaan in deze job met flexibele werktijden.

Eisen

Wie ben jij? Je bent een organisatorisch en creatief multitalent die het team programmering administratief ondersteunt, vorm geeft aan en redactie voert op de randprogrammering, gastvoorstellingen in onze theaters pre-produceert en contact heeft met impresariaten en gezelschappen. Je hebt kennis van de theatermarkt en kijkt ook graag daarbuiten. Je profiel Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Theatre Studies Kunstmanagement, theaterwetenschappen of dramaturgie aangevuld met ervaring op het gebied van administratieve ondersteuning. Je bent gedreven en laveert gemakkelijk tussen verschillende belangen in een dynamische omgeving en hebt passie voor theater!

Geboden wordt

Wat bieden wij jou? Werken bij Zwolse theaters betekent meewerken aan iets unieks! Een baan voor 32 uur per week met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse podia.

Hoe te reageren

Interesse? Stuur dan voor 4 mei 2017 een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Zwolse theaters: t.a.v. Laura Meijer, HR adviseur, sollicitatie@zwolsetheaters.nl . Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Keimpe de Jong, Programmeur, 038-4277376 of k.dejong@zwolsetheaters.nl. Sollicitanten die eerder op deze vacature hebben gereageerd verzoeken wij niet nogmaals te reageren.