Cookies

VSCD maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Organisaties Verbonden Aan De VSCD

THEATER EN CONCERTBON

De Theater & Concertbon werd in Nederland geproduceerd door de Stichting Promotie Theater en Concertbezoek (SPTC). Deze stichting is in de jaren tachtig in het leven geroepen door de VSCD om de centrale uitgifte van een landelijke Theater & Concertbon mogelijk te maken.

 
De Theater en Concertbon nog steeds inwisselbaar bij theaters!
Inmiddels is de Theater & Concertbon is niet meer in de verkoop en vervangen door een eigentijdse variant. De Theater & Concertbon blijft echter onbeperkt geldig en is nog steeds te besteden bij alle aangesloten verzilverpunten. Voor meer informatie over de Theater & Concertbon kijkt u op www.podiumcadeaukaart.nl/theater-en-concertbon.

De Theater en Concertbon is nu de PODIUM Cadeaukaart

De papieren Theater & Concertbon is vervangen door de elektronische PODIUM Cadeaukaart. Met de PODIUM Cadeaukaart worden bij theaters, concertzalen en andere podia toegangskaartjes gekocht voor alle podiumdisciplines binnen Nederland. De cadeaukaart vormt het grootste collectieve promotiemiddel van de podiumkunsten; elke week worden hiermee gemiddeld 3.500 theater- en concertkaartjes afgerekend. 65% van de kaartontvangers zegt dankzij dit cadeau vaker een theater, concert of festival te bezoeken. Verkoopkanalen zijn onder andere theaters, Primera, PostNL, AKO, VVV, Uitburo, Albert Heijn, ANWB, Cigo en podiumcadeaukaart.nl

De PODIUM Cadeaukaart is ook een uitgave van Stichting Promotie Theater & Concertbezoek (SPTC). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@sptc.nl of kijkt u op de site: www.podiumcadeaukaart.nl.


 

zoek in ledenlijst

ledenlijst

e-nieuws

inschrijven

of bekijk het
evenementen overzicht